21 d'abril 2016

Èxit a la jornada "Seniors vs Millennials, la diversitat generacional a l'empresa" organitzada per APD i Eurofirms a Gijón

L'Associació per al Pogrés de la Direcció (APD), en col·laboració amb Eurofirms, van celebrar el passat 20 d'abril a Gijón una jornada per analitzar, davant de més de 60 directius, el repte de gestionar la diferència generacional i el talent a l'empresa.

La globalització, la irrupció de la tecnologia i l'avenç en les comunicacions estan generant nous escenaris que, portats al terreny laboral, són mostra de la convivència de quatre generacions ben diferenciades. Així se situa a l'empresa davant un nou repte: la gestió del talent diferent i la gestió de la diversitat generacional.

En línia amb aquesta situació, un dels majors desafiaments per a les empreses és la convivència interna de treballadors de múltiples generacions, amb el xoc de les seves necessitats, demandes i valors, amb tot el que això implica. Aquestes diferències es converteixen en un gran desafiament, sobretot per aquells que gestionen el talent a les organitzacions, i un gran repte per a complir les expectatives d'aquestes noves generacions per a retenir-los.

La primera part de la jornada va comptar amb diferents ponències a càrrec de Miquel Jordà (director general d'Eurofirms), Isabel Lara (vicepresidenta d'Atrevia) i Javier Cámara (CEO de Bebee). La segona part es va desenvolupar al voltant d'una conversa estratègica entre Eduardo García Erquiaga (director d'Atlántica Business School), Marta Díaz (directora de RRHH de Dupont) i Cristina Fanjul (directora de CEEI).