21 d'abril de 2017
nueva delegación

Eurofirms obre una nova delegació a Vigo per atendre el creixement de la zona

El volum de contractacions d’Eurofirms realitzat a Galícia va créixer un 34% el 2015 i un 50% el 2016

Aquest any, amb l’obertura de la nova oficina a Vigo, la xarxa territorial d’Eurofirms ha aconseguit les 90 delegacions a Espanya i Portugal

Eurofirms, la primera empresa espanyola de Recursos Humans, ha obert una nova delegació a la ciutat de Vigo aquest mes d’abril, per tal d’atendre el creixement de la companyia a la zona. Aquesta oficina neix per oferir solucions en l’àmbit del treball temporal, la selecció de personal, la formació i l’externalizació, amb una major proximitat als candidats, treballadors i empreses de la zona. El client potencial de la nova oficina de Vigo són principalment empreses mitjanes i grans de la zona, de tots els sectors d’activitat. La nova delegació d’Eurofirms està situada en una de les principals zones de la ciutat, concretament en la Carrer Príncep (entrada pel Carrer Perú, n. 1, planta 1B).

Una aposta pel potencial econòmic de la zona

Eurofirms està present a Galícia des de l’any 2008, quan va obrir la seva primera oficina a la Corunya, a la qual van seguir les delegacions d’O Porriño, Vilagarcía d’Arousa, Viveiro i Orense. El volum de contractacions d’Eurofirms a Galícia va créixer un 50% el 2016; el 2015 ja havia experimentat un creixement del 34%. L’activitat d’Eurofirms en aquesta comunitat arribar a múltiples sectors i fins al moment ha estat especialment rellevant en els principals àmbits econòmics de la regió: sector pesquer, indústria alimentària i conserves, hostaleria i turisme, sector industrial, químic-farmacèutic, logística i distribució.

Un projecte en expansió

El projecte de futur d’Eurofirms aposta per continuar sent una empresa de referència en el sector dels Recursos Humans, amb una àmplia cobertura geogràfica i una alta qualitat de servei per als seus clients. Actualment Eurofirms, amb un volum de facturació de 264,7 milions d’euros el 2016 (un 38% més respecte al 2015), és la primera empresa espanyola de Recursos Humans, quarta del sector a Espanya. Compta amb una xarxa de 90 delegacions (78 oficines a Espanya i 12 a Portugal) i un equip de més de 450 professionals. El model de negoci d’Eurofirms passa per ser una empresa tecnològica i compromesa amb les persones, prioritzant la gestió per valors per a l’obtenció dels millors resultats.