1 d'octubre de 2019

Eurofirms amplia els seus serveis de formació a empreses amb l’adquisició de Forempresa

  • Eurofirms adquireix Forempresa, companyia especialitzada en formació i consultoria de desenvolupament de talent.
  • Amb aquesta nova adquisició Eurofirms reforça el seu posicionament com a primera empresa nacional de recursos humans.
  • La incorporació de Forempresa a la companyia se suma a la recent adquisició de CornerJob, empresa que compta amb 2 línies de negoci: Marketplace d’ofertes de feina i treball temporal.

Eurofirms, primera empresa nacional de recursos humans, amplia els seus serveis de formació a empreses i desenvolupament de talent que ofereix a través de la seva marca Evolution amb l’adquisició de Forempresa, companyia especialitzada en formació i consultoria de desenvolupament de talent.

Eurofirms incorpora les diferents línies de negoci de Forempresa a excepció de la seva fundació, centrada en la formació i la investigació (Fundació per a la Formació i la Recerca), de la qual seguirà al capdavant Jordi Mora, antic propietari i exdirector general de la companyia.

Amb aquesta nova adquisició Eurofirms proporciona als seus clients un servei encara més complet, oferint una solució global de 360 ​​graus en la formació de competències i habilitats, formació tècnica i en la gestió de bonificacions (Fundae), adaptada a les necessitats formatives de les persones.

Els plans de formació a mida per fomentar el desenvolupament de les persones se sumen a les solucions que ofereix Eurofirms de treball temporal, selecció de personal, externalització, projectes a mida a casa del client, outplacement i a la integració laboral de persones amb discapacitat, aquesta última duta a terme mitjançant la Fundació Eurofirms.

L’equip de treballadors de Forempresa, format per 19 persones, s’ha integrat progressivament a l’operativa d’Eurofirms, que compta ja amb una plantilla formada per més de 850 professionals.

L’adquisició de Forempresa se suma a la recent incorporació a la companyia de CornerJob, empresa que disposa de dues línies de negoci: Marketplace d’ofertes de feina, plataforma mòbil per trobar feina amb un volum de 40.000 descàrregues mensuals, i treball temporal.

Amb aquestes dues adquisicions Eurofirms reforça el seu posicionament com a primera empresa nacional de recursos humans i continua la seva aposta per la innovació.