3 de maig de 2016
nueva sede corporativa

Eurofirms obre seu corporativa a Barcelona i delegació a Terrassa

Eurofirms ha obert una seu corporativa a Barcelona amb l’objectiu de convertir-la en el centre de referència a l’àrea metropolitana.

L’empresa vol donar resposta a les necessitats i demandes d’empreses i clients en aquesta zona, atès l’important increment de l’activitat econòmica i empresarial detectat en els darrers mesos. Un augment que, en el cas d’Eurofirms, ha quedat reflectit en un 24% més de contractacions gestionades per l’empresa entre gener i abril de 2016, en comparació al mateix període de l’anterior any 2015, a la comarca del Barcelonès.

Ubicada a la Plaça Europa de l’Hospitalet de Llobregat, concretament al número 13-15 local 1A, aquesta seu corporativa se suma a les tres delegacions ja existents al Passeig de Gràcia i a l’Avinguda Diagonal de Barcelona i a Mercabarna. Eurofirms concentra en aquesta delegació una divisió de serveis de treball temporal, una de selecció i una tercera d’externalització, alhora que incorpora una representació de la Fundació Eurofirms, a través de la qual ofereix als seus clients serveis d’integració en el món laboral de persones amb discapacitat.

Pel que fa als perfils més demandats a l’àrea de Barcelona, destaquen els vinculats al sector hostaleria, serveis, call centers, perfils administratius i comercials, als quals s’afegeix una important presència del sector de l’automoció i de la indústria auxiliar de l’automòbil en el Baix Llobregat. Si es tenen en compte les contractacions gestionades per Eurofirms entre el gener i l’abril d’aquest 2016 en el conjunt de la província de Barcelona, aquestes han experimentat un creixement del 47% en comparació al mateix període de l’any anterior.

Miquel Jordà, director general d’Eurofirms, explica la voluntat de la companyia d’apropar-se al client i clients potencials per tal de conèixer en detall les seves necessitats i el mercat en què treballen. “Barcelona està experimentant una reactivació del seu mercat laboral alhora que un destacat dinamisme en determinats sectors, com ara el de les empreses innovadores i de base tecnològica, que exigeixen solucions cada cop més personalitzades. L’aposta d’Eurofirms amb aquesta nova oficina, que entenem com la nostra seu corporativa a Barcelona, és oferir les millors respostes”.


eurofirms_terrassa

A l’obertura de Barcelona se suma també la d’una oficina a Terrassa, concretament al Passeig 22 de Juliol, número 333, que reforça la presència d’Eurofirms al Vallès Occidental, on comptava amb una delegació a Rubí. L’obertura d’aquesta nova delegació vol donar resposta a les necessitats de selecció i contractació del conjunt d’empreses i organitzacions de la comarca, incloent tot tipus de perfils i activitat sectorials.

Entre el gener i l’abril d’aquest 2016 Eurofirms ha gestionat un 23% més de contractacions, en comparació amb el mateix període de l’any anterior, en el conjunt del Vallès Occidental i Oriental. Pel que fa a Terrassa i entre els perfils més demandats per les empreses, destaquen els operaris de producció per al sector metal•lúrgic i la indústria auxiliar de l’automòbil, així com perfils administratius i comercials, entre d’altres.

 

Amb aquestes últimes incorporacions, la xarxa d’oficines d’Eurofirms compta actualment amb 77 delegacions a tot Espanya i Portugal, de les quals 30 estan a Catalunya. Eurofirms ha mantingut una evolució continuada en el temps, amb creixements de dos dígits, que l’han posicionat com a primera empresa de capital 100% espanyol en el sector dels Recursos Humans a Espanya. El passat 2015 va obtenir una facturació de 198,6M€ i compta amb un equip de 340 treballadors.