10 de febrer de 2017
Eurofirms lleida treball feina

Eurofirms obre una nova delegació a Lleida per atendre el creixement a la zona

El volum de contractacions d’Eurofirms realitzat a les comarques de Lleida va créixer un 51% el 2016 i un 55% el 2015.

Aquest any, amb l’obertura de la nova oficina a Lleida, la xarxa territorial de Eurofirms ja suma 88 delegacions a Espanya i Portugal

Eurofirms ha obert una nova delegació a la ciutat de Lleida aquest mes de febrer per atendre el creixement de la companyia a la zona. L’obertura de la primera oficina a la capital del Segrià és el resultat d’una aposta per apropar-se més als clients i oferir un millor servei d’atenció de les ofertes i les demandes de feina, tant per a les empreses com per als candidats. La nova oficina d’Eurofirms està localitzada al carrer del Príncep de Viana, 59, 25004 Lleida. El número de telèfon de contacte és el 973678266.

Eurofirms fa 8 anys que actua a la província de Lleida, fins ara únicment des de Mollerussa (el Pla d’Urgell) i que tambédonava servei a les empreses del Segrià i altres comarques veïnes. El volum de contractacions d’Eurofirms realitzades des de l’oficina de Mollerussa va créixer un 51% el 2016.Un any abans, el 2015, aquest creixement de les contractacions ja va ser del 55% respecte al 2014.

Eurofirms cobreix llocs de treball amb tota mena de perfils i per a qualsevol sector d’activitat. A la zona de Lleida, prestem una especial atenció a les ofertes i les demandes específiques dels sectors: serveis, indústria, administració, logística, magatzems, comerç, agrari i carni.En els anys d’activitat realitzats a la zona, Eurofirms ha desenvolupat una alta especialització en el sector agrari, per cobrir necessitats de treball temporal al camp i als magatzems.Una actuació que creix durant les campanyes de recollida de fruita, verema, poda, esporgat, manipulació i envasat, etc.

Amb aquesta nova oficina a les comarques de Lleida, Eurofirms es referma amb els seus principis d’oferir màxima flexibilitat,vocació de servei al client i al treballador, compromís, respecte i agilitat en la resposta. Entre els serveis que desplegarà a través de la nova oficina, destaquen les solucions tecnològiques, com ara: la signatura electrònica de contractes (a través de les àrees privades de web de clients i treballadors), el control de presència o la documentació digitalitzada.