10 d'abril de 2017

Eurofirms al Rànquing de les 1000 empreses amb un creixement més ràpid d’Europa publicat pel Financial Times

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Eurofirms al Rànquing de les 1000 empreses amb un creixement més ràpid d’Europa publicat pel Financial Times.

Les empreses innovadores i de creixement ràpid són la força motriu de l’economia europea al segle XXI. Generen llocs de treball i mantenen la competitivitat d’Europa.

“FT 1000” és el llistat publicat pel diari especialitzat en notícies internacionals de negocis i economia Financial Time, on es llisten les mil empreses d’Europa que han assolit el percentatge de creixement més alt en ingressos entre el 2012 i el 2015.

Eurofirms, amb un percentatge del 124%, forma part d’aquest rànquing ocupant-ne la 728a posició. És una de les 102 empreses espanyoles presents al llistat. No obstant això, el centre d’innovació i comerç de la UE se situa a Londres, amb 78 de les empreses. París és la segona ciutat, amb 45 empreses, seguida de Milà i Berlin, amb 34 i 32 empreses respectivament.

El percentatge mínim requerit per a poder ser inclòs a la classificació era de 16,13%, nombre superat en escreix per l’alemanya HelloFresh, empresa proveïdora global d’aliments frescos a casa, que amb un creixement del 13.159% ocupa la primera posició.

Eurofirms, creada al 1991, és l’empresa espanyola considerada dins la categoria de Serveis de Suport amb més anys d’antiguitat del rànquing “FT1000 Europe’s Fastest Growing Companies”.