21 de setembre de 2016

Eurofirms reforça la seva presència a Espanya i Portugal amb l’adquisició de Mnemon Group

Aquesta incorporació suposa l’ampliació de la xarxa d’oficines amb noves delegacions a Lisboa i Madrid

Eurofirms veu ampliada la seva presència a Espanya i Portugal amb l’adquisició de Mnemon Group, conglomerat que desenvolupa les seves activitats a través de Pempsis ETT, Mnemon i Kerdos, entre altres empreses.

Mnemon Group, amb un facturació propera als 40 milions d’euros, ofereix serveis de feina temporal, consultoria, formació, outsourcing i neteja a empreses de diferents sectors de tota la península.

En el conjunt del grup Mnemon ja s’han integrat progressivament els equips i l’operativa d’Eurofirms, i la nova cartera de clients pot accedir a l’Àrea Privada de Clients d’Eurofirms, una plataforma de gestió que és un referent en el sector i que permet un important estalvi de temps i de recursos. Amb aquesta operació, Eurofirms ja compta amb 80 delegacions a Espanya i Portugal. En l’exercici de 2015 ha obtingut una facturació de 198 milions d’euros, millorant les xifres en un 41% respecte a l’anterior.

Miquel Jordà, director general de Eurofirms, considera que “per a Eurofirms és molt important aprofitar les diferents oportunitats que ens ofereixen empreses del sector com Mnemon, ja que permet incrementar la capacitat operativa de la nostra empresa en diverses zones d’Espanya i Portugal”.

També considera molt important “aconseguir que els equips de professionals que s’incorporen a Eurofirms s’adaptin a la nostra filosofia de gestió, centrada en els valors i orientada a potenciar les capacitats de les persones”.

Per altra banda Jordà creu que “la cartera actual de clients de Mnemon podran apreciar una notòria millora en la manera de treballar que tenim a Eurofirms, centrant-nos en la transparència, la facilitat de gestió i la qualitat del servei”.