11 de juliol de 2018

Eurofirms reuneix a l’empresariat de Vigo en una conferència sobre la gestió per valors i xarxes socials

Eurofirms, primera empresa espanyola de Recursos Humans, ha reunit avui a una cinquantena d’empresaris de la zona de Vigo a les Instal·lacions de la Confederació d’Empresaris de Pontevedra (CEP).

La nostra Directora de Marketing, Marta Colomer, ha donat a conèixer la gestió per valors que realitza Eurofirms, en la qual les persones i el seu benestar són el centre de la cultura empresarial, un model que ha convertit a l’empresa en un dels referents en el sector dels Recursos Humans i que l’ha situat com a la primera empresa de treball temporal de capital espanyol i la quarta del rànquing nacional.

Durant la conferència, Marta Colomer també ha compartit l’estratègia d’Employee Branding que porta a terme Eurofirms amb l’objectiu que els empleats, alineats amb la cultura d’empresa, actuïn com a ambaixadors de la marca. Sota un marc de la sostenibilitat social, ha detallat les claus per potenciar la marca de les empreses a les xarxes socials.

L’acte també ha comptat amb la participació d’Álex López, Top 20 Mundial dels Influencers en Social Selling i primer en parla hispana que ha compartit la seva experiència com a primer expert en la matèria i ha desgranat les pràctiques que permeten convertir als empleats en els millors comunicadors de la marca de l’empresa.