11 de juliol de 2018

Eurofirms reuneix a l’empresariat de Vigo en una conferència sobre la gestió per valors i xarxes socials

Eurofirms, primera empresa espanyola de Recursos Humans, ha reunit avui a una cinquantena d’empresaris de la zona de Vigo a les Instal·lacions de la Confederació d’Empresaris de Pontevedra (CEP).

La nostra Directora de Marketing, Marta Colomer, ha donat a conèixer la gestió per valors que realitza Eurofirms, en la qual les persones i el seu benestar són el centre de la cultura empresarial, un model que ha convertit a l’empresa en un dels referents en el sector dels Recursos Humans i que l’ha situat com a la primera empresa de treball temporal de capital espanyol i la quarta del rànquing nacional.

Durant la conferència, Marta Colomer també ha compartit l’estratègia d’Employee Branding que porta a terme Eurofirms amb l’objectiu que els empleats, alineats amb la cultura d’empresa, actuïn com a ambaixadors de la marca. Sota un marc de la sostenibilitat social, ha detallat les claus per potenciar la marca de les empreses a les xarxes socials.

L’acte també ha comptat amb la participació d’Álex López, Top 20 Mundial dels Influencers en Social Selling i primer en parla hispana que ha compartit la seva experiència com a primer expert en la matèria i ha desgranat les pràctiques que permeten convertir als empleats en els millors comunicadors de la marca de l’empresa.

repte8M
Creia que no podia estar més discriminada pel fet de ser dona. Llavors em vaig quedar en cadira de rodes.