A Eurofirms des de fa més de 25 anys, hem consolidat un model de gestió per valors en el sector dels Recursos Humans, basat en tres pilars fonamentals:

Persones, innovació i excel·lència.

Persones

Més de 900 professionals

Eurofirms el formen un equip de més de 900 professionals amb clara vocació de servei, compromesos per oferir les millors solucions a totes les empreses, treballadors i candidats amb qui col·laborem.

Uneix-te a nosaltres

Innovació

La nostra aposta per la innovació ens ha permès desenvolupar recursos tecnològics que milloren la gestió dels Recursos Humans:

Documentació laboral

Documentació Laboral

 

Signatura electrònica de CPD’s i contractes laborals

Signatura electrònica de CPD’s i contractes laborals


Web de Clients i Treballadors

Web de Clients i Treballadors

Aplicació de gestió pròpia

Aplicació de gestió pròpia

Excel·lència

La feina ben feta durant aquests anys ens ha permès assolir els més alts nivells d’exigència.

Descobreix totes les nostres certificacions

Alt nivell de satisfacció. Els treballadors posats a disposició prefereixen Eurofirms a altres empreses del sector.

Una política d’empresa basada en la feina ben feta. Guanyadora del premi Best Workplace el 2016, 2011 i 2010.

Certificació ISO 9001 en gestió de la Qualitat (des de 1999) i en gestió de Seguretat i Salut Laboral OHSAS 18001.

Primera ETT en aconseguir la certificació en gestió Ètica i Responsabilitat Social Empresarial SGE21, emesa per Forética.

“La vostra professionalitat, rapidesa, i nivell de servei ha estat excel·lent i us tindrem molt en compte per a futures necessitats.”

Enric J. Martí Abella
ECONECTIA

“Des que col·laborem amb vosaltres, tot és molt més senzill. La gestió del personal és fàcil i sempre tenim la sensació que tot està controlat (difícil degut a la nostra activitat). Quan ens ha sorgit un problema l’hem solucionat plegats i, en aquest sentit, caminem agafats de la mà.”

Cristina Reguart
JAYAN BARCELONA SERVEIS

“La meva opinió sobre la web de Clients d’Eurofirms és que és una plataforma de treball molt intuïtiva, que simplifica molt els processos de signatura i gestió documental. Com a base de consulta és molt potent, permet filtrar i accedir a tots els documents, tant als contractes en vigor com a tot l’històric de contractació, evitant haver d’imprimir i conservar la documentació en paper.”

Emili Fuentes
BICENTURY

“Vull donar-vos les gràcies per l’esforç que heu demostrat durant tot el temps que portem treballant junts. La capacitat de superació i el nivell de treball de cada dia fa que la confiança en vosaltres sigui total. No tinc cap dubte que la qualitat personal que teniu cadascun de vosaltres és el que marca la diferència. Confio que aquesta relació laboral s’extendrà durant molt de temps i seguirà creixent.”

Alicia Luque
Àrea RRHH - THE RITZ-CARLTON, ABAMA

“Sempre tenim una resposta positiva per part de tots els interlocutors. I, en concret, la web de clients, és una eina de gran utilitat.”

Santiago Huertas
INDRA