proyecto mozambique

Projecte solidari internacional a Moçambic

Des de l’Hospital Carmelo ajudem a combatre el VIH en una de les zones amb més concentració de casos d’infecció per aquest virus

Clica aquí per implicar-te en aquesta causa

La germana Elisa Verdú, metgessa i missionera originària d’Alcoi, és la impulsora i l’ànima de l’Hospital Carmelo, un centre de salut situat a la zona urbana de Chókwè, un dels indrets més afectats pel VIH a Moçambic.

L’hospital, referència per al maneig dels pacients infectats pel VIH i la tuberculosi a la zona, funciona des de l’any 1995 amb l’ajuda de les germanes de la comunitat de la caritat de Saint Paul i la comunitat de Sant’ Egidio.

Sor Elisa Verdú, impulsora i ànima de l’Hospital Carmelo.

Hospital Carmelo (Moçambic).

La Fundació Lluita contra la Sida col·labora amb Sor Elisa Verdú i l’Hospital Carmelo per resoldre alguns casos clínics complicats, realitzar proves diagnòstiques, incorporar personal amb formació especialitzada, dotar de material fungible i, en definitiva, millorar la salut i la qualitat de vida de tots els habitants de la regió.

Projecte de la Fundació Lluita Contra la Sida.

 

Ja hem acumulat !T’animem a implicar-te en aquesta causa amb una donació, de manera individual, col·lectiva o, simplement, compartint el nostre missatge.

Perquè Nadal és compartir.