proyecto mozambique

Projecte solidari internacional a Moçambic

Des de l’Hospital Carmelo ajudem a combatre el VIH en una de les zones amb més concentració de casos d’infecció per aquest virus

Clica aquí per implicar-te en aquesta causa

La germana Elisa Verdú, metgessa i missionera originària d’Alcoi, és la impulsora i l’ànima de l’Hospital Carmelo, un centre de salut situat a la zona urbana de Chókwè, un dels indrets més afectats pel VIH a Moçambic.

L’hospital, referència per al maneig dels pacients infectats pel VIH i la tuberculosi a la zona, funciona des de l’any 1995 amb l’ajuda de les germanes de la comunitat de la caritat de Saint Paul i la comunitat de Sant’ Egidio.

Sor Elisa Verdú, impulsora i ànima de l’Hospital Carmelo.

Hospital Carmelo (Moçambic).

La Fundació Lluita contra la Sida col·labora amb Sor Elisa Verdú i l’Hospital Carmelo per resoldre alguns casos clínics complicats, realitzar proves diagnòstiques, incorporar personal amb formació especialitzada, dotar de material fungible i, en definitiva, millorar la salut i la qualitat de vida de tots els habitants de la regió.

Projecte de la Fundació Lluita Contra la Sida.

 

Ja hem acumulat !T’animem a implicar-te en aquesta causa amb una donació, de manera individual, col·lectiva o, simplement, compartint el nostre missatge.

Perquè Nadal és compartir.

 

repte8M
Creia que no podia estar més discriminada pel fet de ser dona. Llavors em vaig quedar en cadira de rodes.