Fundació Eurofirms

fundación eurofirms

La Fundació Eurofirms treballa per potenciar la cultura de la igualtat dins del món laboral, garantint una plena accessibilitat al mercat laboral i la igualtat de condicions. 

Constituïda l’any 2007, la Fundació Eurofirms és fruit de la Responsabilitat Social Corporativa que assumeix el grup Eurofirms amb la societat.
El nostre objectiu és la inserció al mercat laboral de persones amb discapacitat, garantint l’accessibilitat al lloc de treball i contribuint al seu desenvolupament dins la societat.

Integració laboral de persones amb discapacitat. Darrere de cada obstacle sempre hi ha una oportunitat.

Més informació

Àrees de treball de la Fundació Eurofirms

Assessorament legal:


  • Ajudem les empreses a complir la Llei General de la Discapacitat (LGD)

Inserció laboral:


  • Anàlisi del lloc de treball
  • Selecció de candidats
  • Suport i intermediació laboral

 

Sol·licitar informació

Àrees de treball de la Fundació Eurofirms

Assessorament de mesures alternatives:


  • Informació sobre la Declaració d’Excepcionalitat i els costos de les mesures alternatives a la contractació de persones amb discapacitat previstes per la Llei

Gestió de la declaració d’exepcionalitat:


  • Alternatives a la contractació:
    • Col·laboració Centre Especial de Treball
    • Donacions a la Fundació

Sol·licitar informació

 

 


Consulta les ofertes de feina de la Fundació Eurofirms per a persones amb discapacitat

“A mi la Fundació Eurofirms m’ha donat l’oportunitat de trobar un treball estable. Gràcies als professionals per aguantar la meva impaciència i insistència, donar-me l’oportunitat i un vot de confiança.”

José Pablo Rodríguez
Usuari Fundació Eurofirms (Operador) - UHT VIDRERES LLET

“L’experiència amb la Fundació Eurofirms ha estat sempre molt positiva. Quan obrim un procés de selecció treballem de manera conjunta perquè coneguin el perfil que cerquem i puguin presentar-nos candidats amb discapacitat que s’ajustin. Gràcies a aquesta col·laboració, hem pogut valorar perfils molt bons i hem integrat persones a les oficines centrals i a la Bodega de Caves Codorniu. Recomano el servei que ofereixen al 100%, no només perquè respiren els mateixos valors que tenim a la nostra organització, sinó perquè són eficients amb la seva feina i en el tracte. Són uns grans professionals per la seva proximitat, rigor i generositat, essent un privilegi treballar amb ells.”

Empresa col·laboradora Fundació Eurofirms
CODORNÍU

La meva experiència amb la Fundació Eurofirms ha estat molt útil com a eina de treball. Et proporcionen allò que necessites al moment i et solucionen qualsevol dubte o problema que tinguis, amb un gran esforç, dedicació i atenció. Sembla que estigui exagerant, però fins i tot em quedo curt, de tan agraït que estic amb la Fundació.

Alejandro Sánchez
Usuari Fundació Eurofirms ( Mosso de magatzem) - DECATHLON EL PRAT

“Hem treballat molt satisfactòriament amb la Fundació Eurofirms i hem comprovat la bona atenció i la seva eficàcia a l’hora d’entendre i trobar els perfils i els candidats que necessitem. Moltes gràcies per la feina ben feta, sou un gran equip!”

Empresa col·laboradora Fundació Eurofirms
CASADEMONT

“Les persones de la Fundació Eurofirms són amics que et donen la mà i t’ajuden.”

David Moreno
Usuari Fundació Eurofirms (Control maquinària, etiquetatge i producte final) - LABORATORIS HIPRA

“La nostra experiència com a client és positiva, ja que hem pogut comprovar que el personal amb discapacitat seleccionat no ha suposat cap problema, sinó tot el contrari. Són treballadors que valoren el seu lloc de treball i l’oportunitat que se’ls planteja, responent amb motivació i esforç. La col·laboració és enriquidora per a ambdues parts i assoleix l’objectiu de diversitat i responsabilitat social que persegueix la companyia.”

Indra
INDRA

“La meva experiència amb Eurofirms ha estat immillorable: el tracte amb l’equip de la Fundació ha estat genial. Estic molt agraït.”

Jordi Riembau
Usuari Fundació Eurofirms (Gravador de dades) - GUREAK ARAN (CatSalut)

“Descriuria la Fundació Eurofirms amb les següents paraules: oportunitat, igualtat i optimisme.”

Verónica Millán
Usuària Fundació Eurofirms (Caixera) - FNAC ILLA DIAGONAL