Testimonials

“D’Eurofirms destaco l’alt nivell de professionalitat i adaptació, entenent totes les necessitats del client i treballant per donar una ràpida resposta i de qualitat en totes les peticions. Destacar també el seu esperit innovador, que els porta a estar sempre al capdavant del seu sector”.

Cristina Jiménez MEDICHEM

“Hem començat a col·laborar amb Eurofirms i estem contents. Des de l’inici hem rebut molt bon feedback del tracte rebut i del servei als treballadors. A més, la plataforma digital és una molt bona eina, on apareixen tots els treballadors i la seva documentació”.

Elena Pérez Àrea de RH - TIENDANIMAL

“La part més emocionant del Pívot és treballar amb un únic client i establir amb aquest un vincle de confiança i proximitat”.

Nora Pedrosa Tècnica de selecció - Eurofirms (Pívot a FRIT RAVICH)

“Comptar amb la figura del pívot és un valor afegit per a nosaltres. Aquest ha pogut entendre millor la companyia, adaptar-se al nostre ritme organitzatiu i avançar-se a situacions que es viuen dins l’empresa”.

Estefania Rico HRBP Spain - CODORNÍU

“Vull donar-vos les gràcies per l’esforç que heu demostrat durant tot el temps que portem treballant junts. La capacitat de superació i el nivell de treball de cada dia fa que la confiança en vosaltres sigui total. No tinc cap dubte que la qualitat personal que teniu cadascun de vosaltres és el que marca la diferència. Confio que aquesta relació laboral s’extendrà durant molt de temps i seguirà creixent.”

Alicia Luque Àrea RRHH - THE RITZ-CARLTON, ABAMA

“Sempre tenim una resposta positiva per part de tots els interlocutors. I, en concret, la web de clients, és una eina de gran utilitat.”

Santiago Huertas INDRA

“La meva opinió sobre la web de Clients d’Eurofirms és que és una plataforma de treball molt intuïtiva, que simplifica molt els processos de signatura i gestió documental. Com a base de consulta és molt potent, permet filtrar i accedir a tots els documents, tant als contractes en vigor com a tot l’històric de contractació, evitant haver d’imprimir i conservar la documentació en paper.”

Emili Fuentes BICENTURY

“Des que col·laborem amb vosaltres, tot és molt més senzill. La gestió del personal és fàcil i sempre tenim la sensació que tot està controlat (difícil degut a la nostra activitat). Quan ens ha sorgit un problema l’hem solucionat plegats i, en aquest sentit, caminem agafats de la mà.”

Cristina Reguart JAYAN BARCELONA SERVEIS

“La vostra professionalitat, rapidesa, i nivell de servei ha estat excel·lent i us tindrem molt en compte per a futures necessitats.”

Enric J. Martí Abella ECONECTIA

“El nostre servei es distingeix per ser ràpid, flexible i cent per cent a mida, generant el mínim d’inconvenients possibles. Per aquest motiu, el nivell de confiança dels nostres clients és molt alt”.

Antonio Cano Director d'Operacions - Eurofirms

“Ja fa uns quants anys que treballem amb Eurofirms i sens dubte en seran molts més per la vostra professionalitat d’implicació amb els col·lectius més vulnerables. Gràcies per col·laborar i aportar idees que poden anar millorant l’ocupabilitat de les persones.”

Raquel Prieto Cremades Àrea de Formació i Ocupació - FUNDACIÓ CEPAIM (Coordinació de Punt de Formació Incorpora)

“És una gran satisfacció treballar amb equips que s’impliquen amb l’entorn al qual estan immersos, grans persones que realitzen grans projectes. És un plaer tenir el suport del grup Eurofirms per millorar l’ocupabilitat i la consecució d’una oportunitat laboral de les persones vulnerables amb qui treballem.”

Susana Henarejos Martínez Àrea de Formació i Ocupació - FUNDACIÓ CEPAIM (Responsable Emprender para Incluir)

“El servei d’Eurofirms ha de ser ràpid, felxible i ajustat a les necessitats del client. Parlem de llocs de treball, amb requeriments específics i tècnics. Tenim clar que la figura que proporcionem ha de ser adequada i s’ha d’ajustar al perfil perfectament. I això és quelcom que els clients valoren moltíssim”.

Xavier Castro Director d'Operacions - Eurofirms

“Descriuria el nostre treball conjunt com una integració i una simbiosi, més que no pas una col·laboració. Ens vam conèixer i vam veure que compartíem els valors i la visió de la gestió dels recursos humans. Sou una part fonamental d’aquest viatge meravellós de definir, descobrir i unir més persones al nostre projecte, al qual ja esteu inclosos. Després de passar durant anys per moltes experiències amb empreses de selecció, vosaltres marqueu la diferència. Moltes felicitats!”

Myriam Casas i Pedro Aguiar GEBERIT

“Ha arribat un moment, després de tants anys, en que tot resulta tan fàcil com fer una trucada i saber que et proporcionaran una solució. A Eurofirms entenen ràpidament què busquem, i es posen en la nostra pell, oferint-nos el millor amb rapidesa i eficàcia. Sense cap dubte funcionen molt bé”.

Quim Pla Casanova Àrea de RH - SACOPA (GRUPO FLUIDRA)

“Al nostre equip la vocació de servei forma part de la nostra manera de ser i de pensar, d’enfocar el treball. Crec que el que més valoren d’Eurofirms els clients és l’atenció personalitzada que els oferim”.

Mª Àngels Casanova Responsable d'oficina - Eurofirms Olot

“Em sento molt còmoda al meu lloc de treball i cada dia penso que vaig tenir molta sort de poder entrar a Eurofirms”

Silvia Oubiña Vieites Treballadora d'Eurofirms - CONSERVAS ISABEL

“Definiria Eurofirms amb la paraula professionalitat. La meva experiència amb ells és llarga, i així ho he comprovat: a qualsevol problema, una solució. Sense anar més lluny, m’han facilitat un gran nombre de gestions, estalviant costos i temps.”

Juan José Gil Ollero Treballador d'Eurofirms

“Hem treballat molt satisfactòriament amb la Fundació Eurofirms i hem comprovat la bona atenció i la seva eficàcia a l’hora d’entendre i trobar els perfils i els candidats que necessitem. Moltes gràcies per la feina ben feta, sou un gran equip!”

Empresa col·laboradora Fundació Eurofirms CASADEMONT

“L’experiència amb la Fundació Eurofirms ha estat sempre molt positiva. Quan obrim un procés de selecció treballem de manera conjunta perquè coneguin el perfil que cerquem i puguin presentar-nos candidats amb discapacitat que s’ajustin. Gràcies a aquesta col·laboració, hem pogut valorar perfils molt bons i hem integrat persones a les oficines centrals i a la Bodega de Caves Codorniu. Recomano el servei que ofereixen al 100%, no només perquè respiren els mateixos valors que tenim a la nostra organització, sinó perquè són eficients amb la seva feina i en el tracte. Són uns grans professionals per la seva proximitat, rigor i generositat, essent un privilegi treballar amb ells.”

Empresa col·laboradora Fundació Eurofirms CODORNÍU

“A mi la Fundació Eurofirms m’ha donat l’oportunitat de trobar un treball estable. Gràcies als professionals per aguantar la meva impaciència i insistència, donar-me l’oportunitat i un vot de confiança.”

José Pablo Rodríguez Usuari Fundació Eurofirms (Operador) - UHT VIDRERES LLET

“Descriuria la Fundació Eurofirms amb les següents paraules: oportunitat, igualtat i optimisme.”

Verónica Millán Usuària Fundació Eurofirms (Caixera) - FNAC ILLA DIAGONAL

“La meva experiència amb Eurofirms ha estat immillorable: el tracte amb l’equip de la Fundació ha estat genial. Estic molt agraït.”

Jordi Riembau Usuari Fundació Eurofirms (Gravador de dades) - GUREAK ARAN (CatSalut)

“La nostra experiència com a client és positiva, ja que hem pogut comprovar que el personal amb discapacitat seleccionat no ha suposat cap problema, sinó tot el contrari. Són treballadors que valoren el seu lloc de treball i l’oportunitat que se’ls planteja, responent amb motivació i esforç. La col·laboració és enriquidora per a ambdues parts i assoleix l’objectiu de diversitat i responsabilitat social que persegueix la companyia.”

Indra INDRA

“Les persones de la Fundació Eurofirms són amics que et donen la mà i t’ajuden.”

David Moreno Usuari Fundació Eurofirms (Control maquinària, etiquetatge i producte final) - LABORATORIS HIPRA

La meva experiència amb la Fundació Eurofirms ha estat molt útil com a eina de treball. Et proporcionen allò que necessites al moment i et solucionen qualsevol dubte o problema que tinguis, amb un gran esforç, dedicació i atenció. Sembla que estigui exagerant, però fins i tot em quedo curt, de tan agraït que estic amb la Fundació.

Alejandro Sánchez Usuari Fundació Eurofirms ( Mosso de magatzem) - DECATHLON EL PRAT